20070727

OFF
ή τουλάχιστον σε υπολειτουργία, όχι ότι πήρα άδεια ακόμα, αλλά να μερικές μέρες εδώ, μερικές εκεί, γιατί δεν λέει, αύγουστος ήρθε, όλοι την έχουν κάνει, και αχ σε λίγες ώρες θα είμαι στην πιο όμορφη παραλία, όλοι έχουμε μία, ε?, γιατί δεν είμαστε για τίποτα άλλο, στο γραφείο σαν ζόμπι περιφερόμαστε, οι καταραμένοι, σπίτι δεν κάθεσαι, φούρνος, να βραδιάσει λίγο να δροσίσει, παγωτά, καρπούζι, κτλ, και πάλι δεν παλεύεται, μπίρες?, δεν ξέρω, μουσική συνέχεια πάντως, εγώ, εσύ, οι άλλοι, οι παράλλοι, χίλιοι δυό, το μπαλκόνι το έχω κάνει πισίνα, αλλά το νερό εξατμίζεται σε ντε τε...ναι ντε, στεγνώνουν και το ρούχα σε ντε τε, αλλά τώρα δεν θα καθυστερήσω, ένας μικρός σάκος μόνο και φτάνει, κάναμε πόσα κάναμε και πάλι δεν μας φτάνει αυτό το καλοκαίρι, τρέξαμε σε παραλίες, βουνά, πόλεις του εξωτερικού και τώρα ξανά παραλία και ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ λέω, και δεν έχω άλλο όρεξη να τρέχω, στην παραλία θα μείνω, μπλουμ, κακά και νάνι ή κάπως έτσι, ποιά παραλία δηλαδή, αφού λέμε θα πάμε και στην γκούτσα και μετά πάλι παραλία, δηλαδή λέω ότι δεν θέλω τρέξιμο αλλά πως γίνεται και ξεσηκώνομαι πάλι, μυστήριο πράμα, δεν έχει σημασία, έτσι ή αλλιώς, καλοκαίρι ΦΟΥΛ, και διασκορπισμένοι εδώ κι εκεί, και το μυαλό σκόρπιο επίσης, και άουτς ένα μικρό πράμα με πειράζει, πολύ μικρό και το βάζω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κι αυτό, ξέρεις εσύ που δεν θα το διαβάσεις μάλλον ποιό είναι αυτό, ότι κάτι μου χρωστάς, ε λοιπόν, το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από εκεί, και το αποφάσισα....ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ μωρέ, δεν μου χρωστάς τίποτα, και έτσι καλύτερα κιόλας, δεν περιμένω τίτποα, κτλ, τι πλάκα που έχει, απαλλάσεις κάποιον από το χρέος του και νοιώθεις εσύ αυτός που είναι ελεύθερος. Ο άλλος? Ο άλλος ναι προβληματίζεται. Ε μωρέ προβληματίσου κι εσύ λίγο, τι να κάνουμε, όλο εμείς θα προβληματιζόμαστε? Τώρα που θυμήθηκες να προβληματιστείς με γειά σου και χαρά σου, εγώ έχω ένα ακόμη καλοκαίρι μου φαίενται μπροστά μου και συνεχίζω. Τί ένα. Ένα σωρό καλοκαίρια, μέσα σε ένα. Και πάω από το ένα στο αλλο. Αχόρταγα. Only when I lose myself that ...ktl ktl. Τέτοια όρεξη ποιός θα το περίμενε, όλα ένα κλικ όταν καταλάβεις πόσο απλά είναι τα πράγματα, κλικ εδώ, κλικ εκεί και ξαφνικά δεν υπάρχει πια η θολούρα. Και στην επόμενη βουτιά, το νερό θα ξεπλύνει και ότι έχει απομείνει.
...
καλές βουτιές λοιπόν!! κλικ :-)

14 σχόλια:

unlearn... είπε...

Καλές βουτιεεεεεεεες!!!!

ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΕΕΕΣΣΣ!!!!

όλε!όλε!όλε!

Όλα καλά, όλα καλά!
Αμε.


Ζήτω!






















Λαλαλαλαααα......Φιλιά!

zouri1 είπε...

η φωτογραφια ειναι απο την Κοζανη?σας φεραν τελικα θαλασσα?

bidibis είπε...

@ zouri1

Ναι, επειδή εκεί είναι όλοι δεξιοί τους την έκανε δώρο ο Μ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!

Τους τη γέμισε μάλιστα και με ψάρια, όχι σαν το αιγαίο που τα τελείωσαν όλα ο πασοκτσήδες από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

trol είπε...

to put things straight

την θάλασσα μας την έφερε ο Κουκουλό εντάξει? ήταν πάγιο αίτημα του λαού της Σκ'ρκας εδώ και χρόνια και ο θεός, αφού βομβάρδισε όλη την πόλη -εκτός από την σκ΄ρκα- έκανε παραλιακό, έφερε και την θάλασσα τζουπ από δίπλα, αμ πως?

και μια θάλασσα...τι να σου πω...almost Halkidiki...(γιατί σαν την χαλκιδική πουθενά, κτλ, κτλ)

bidibis είπε...

Πλάκα έχετε...

20 χρόνια σας δουλεύει ο Πάρις, εσάς τους παμπόνηρους

Ακόμα δεν καταλάβατε ότι ο Κουκούλ είναι πολύ cool για να είναι s?

Μόνο το όνομα του τον προδίδει

Συνέχεια...

trol είπε...

είναι σαν να μου λες ότι τα γιαπράκια δεν είναι s

ο παρις είναι by definition s,

και φυσικά είναι και κουλ, -again by definition-,

οπότε it s you who has a distorted world view

και όχι σύσσωμος ο λαός της σκ΄ρκας που απαίτησε θάλασσα

bidibis είπε...

Πω πω βδέλλα που είσαι!

Δεν προλαβαίνω μια κουβέντα να πω και τσουπ ξωπίσω μου να με αποστομώσεις.

Αυτός ο φεμινισμός έχει κάνει μεγάλο κακό. Παλιά ό,τι λέγαμε το πιστεύατε, τώρα ζητάτε και τα ρέστα...

Πάντως με το θέμα του κουκούλ δεν τελειώσαμε

Θα σε τα πω όλα μετά τα μπάνια, αθώα σ****οπούλα!

trol είπε...

Δεν προλαβαίνω μια κουβέντα να πω και τσουπ ξωπίσω μου

τι να κάνω η έρμη, πίσω μου σ έχω και εγώ σατανά, ύπουλε και φίδι, που κατασκοπεύεις την σουρδία μέρα νύχτα...και μετά σου φταίει ο φεμινισμός, θα στείλω την θεία Άννα να κάνει βλογ, μαζί με τον Κου-κουλ, για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια

cindaki είπε...

Καλές βουτιές λοιπόν!!!!

Ανώνυμος είπε...

have fun...and loads of sea, food and beer!!!

trol είπε...

συνεχίζω να προσποιούμαι ότι η θάλασσα είναι όντως δίπλα...μια βουτιά, μια πίσω στη δουλειά, αντε ξανά, βουτιά, κτλ

αλλά μπίρες and food....σταθερές αξίες

Epikouros είπε...

tr0l, μολις διάβασα το μήνυμά σου, ελπίζω να σε πρόλαβα και να μην έχει ήδη κατευθυνθεί βόρεια. Εγώ είμαι ακόμα στη Μέση Ανατολή σε πορεία επιστροφής. Λοιπόν, αν πάτε με αμάξι, μετά τη Νις θα συνεχίσετε βόρεια και κοντά στο Κραγκουγεβατς θα πάτε ανατολικά προς την πόλη Τσατσακ (Cacak), είναι η κοντινότερη πόλη στη Γκούτσα. Αν πάτε Νις με τρένο τότε από τον σταθμό λεωφορείων θα πάρετε λεωφορείο για το Τσάτσακ. Από εκεί θα βρείτε ένα από τα δεκάδες έκτακτα καθημερινά δρομολόγια αστικών λεωφορείων που μεταφέρουν σε 50 λεπτά τους πιστούς προσκυνητές στο αιώνιο ναό της χάλκινης βαλκανικής θεότητας, της τρομπέτας! Καλά να περάσετε και να μας γράψεις (τις εντυπώσεις σου)... :-)

trol είπε...

ohhhh epikouros thank u so much!!!

ready to go :-)

Χρίστος είπε...

Καλο ταξίδι!