20080701

a feeling of safety



Με ρωτάει ένας φίλος (ναι θα σας δώσω ποσοστά όλους) αν θα πάω στην πρωτοψάλτη και γελάω με το συνηθισμένο yeah sure γέλιο, και γελάει και αυτός και λέει ναι θα πάει και θα σηκώσει μια σημαία ουράνιο τόξο και γελάμε που έτσι θα δημιουργηθεί επεισόδιο στην μικρή, επαρχιακή πόλη. Και μου λέει, φαντάζεσαι κάπου πιο πέρα να βγει κι άλλη μια σημαία, και πιο πέρα μια ακόμη, και να γεμίσει σημαίες, και μετά ..μετά θα αγκαλιάζονται όλοι μεταξύ τους χαρούμενοι και θα ζητάει συγνώμη ο ένας από τον άλλο και θα κλείνει η ταινία με τον πρωταγωνιστή ευτυχισμένο να πηγαίνει στο κρεβάτι του και να τρα βά ει το κορδονάκι για να σβήσει το λ α μ π α τ έ ρ...

12 σχόλια:

par...alogos είπε...

xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι... κιοφτες!

Προς το παρον ;-)

Y. K. είπε...

:) :) καλοοο τρολ!!!!

ΥΓ: στειλε mail παρακαλω. σε αυτο που ειναι στο προφιλ μου. δεν βρισκω δικο σου. θελω να σου πω..ευχαριστω!

Yannis H είπε...

Δεν μπορώ να πω ότι το κατάλαβα. Πάντως Πρωτοψάλτη ...ούτε με σφαίρες!

Μου θυμίζει κάτι που πρέπει να του πετάξεις κομμάτι ωμό κρέας μη σε δαγκώσει.

trol είπε...

yannis h

έχει να κάνει με τη διαφορά μεταξύ πρωτοψάλτης και μαντόνας, is the short explanation ...νομίζω

και με το κοινό αίσθημα ασφάλειας που προωθεί μια κάποια υποκρισία, τη στιγμή που μια μαζική στιγμή εκδηλωτικότητας ίσως είναι πιο απελευθερωτική και υπερέχει ή παγιώνει το αίσθημα ασφάλειας...ή κάπως έτσι :)

Ανώνυμος είπε...

flowmarket...i luvd it and my list is growing...
mornings

trol είπε...

luvd them tooo, κερνάμε κιόλας μερικά, luxury κανονικά, ολε :)

Yannis H είπε...

Χμ... οκ. Ενδιαφέρον - όπως λέω και στα λινκ μου. Προσωπικά, θα πήγαινα στη Μαντόνα, αν και δεν μου πολυαρέσει η μουσική της (ζήτημα να ξέρω δυο-τρία τραγούδια). Αλλά θα πήγαινα και για το ιερό τέρας, και για το σόου. Τώρα, στην Πρωτοψάλτη αρμόζει μόνο ο πρώτος χαρακτηρισμός και από αυτόν, μόνο η δέυτερη λέξη.

Σόρι αλλά το βένομ λικέρ δεν γίνεται...

trol είπε...

Η πρώτη είναι κάποια που είχε huge impact στην ποπ κουλτούρα και παραπέρα, πρωτοφανή stamina σε έναν δύσκολο χώρο και είναι absolutely entertaining.

Η δεύτερη είναι μια...κάποια...ποιά που ψιλογεμίζει στάδια επαρχειακών πόλεων-χωριών μιας τριτοκοσμικής χώρας. Φαντάζομαι και στην πχ Βενεζουέλα έτσι θα είναι, όλο και κάποια φωνή θα έχουν που στα πανηγύρια θα πάει ο κόσμος να ακούσει και θα τους τραγουδάει διασκευασμένα μεξικάνικα και αμερικάνικα ή κάτι τέτοιο. Nothing wrong with that of course, αλλά μέχρι εκεί οκ.

βένομ όλε

fieryfairy είπε...

rainbow flags sta xwria, yeah!

bidibis είπε...

Ντόπια από τη Φλώρινα είναι η Πρωτοψάλτη και θέλατε να βγάλετε σημαίες του Ουρανίου Τόξου;

Τελικά το κάνατε;

(Προφανώς όχι γιατί αν το είχατε κάνει αυτό θα ισοδυναμούσε με διάσπαση του κράτους, όπως προσπάθησε να κάνει κάποτε ο Μπόσι με τη Λίγκα του Βορρά. Αλλά εσείς δεν έχετε, πέραν ολίγων, σχέση με τη γαλλλία... αρα μάλλον κανα κασμέρι θα θέλατε να τις κάνατε, της καημένης! Ντροπή!!!!)

Ανώνυμος είπε...

από την πολλή ζέστα με πονάνε τα μυαλά και δεν μπορώ να απαντήσω, οπότε πάμε σε επόμενο ποστ :)