20071107

the post i did not erase



Εδώ και καιρό ήθελα να το κάνω. Να γράψω ενα drunken ποστ. Όχι tipsy, τι-γελοία-λέξη. Αλλά drunk. Και να που τώρα δεν έχω τίποτα να γράψω, άσε που επείγει να πάω τουαλέτα or sth και μου φαίνεται μακριά. Ναι, Δευτέρα. Το έχω ξαναπεί. Σαββατοκύριακο δεν βγαίνω, και αν βγω το μετανιώνω. Βράδυ, δεν βγαίνω. Απόγευμα, και όσο πάει. Επιρρεπής. Σε αυτές τις ιδιοτροπίες. Αλήθεια λέω, για ένα τσάι βγήκα στις 5. Δεν ξέρω πότε έγιναν μπίρες και πότε σφηνάκια. Πολύ γρήγορα. Και ενώ κάθομαι σπίτι μέρες/βδομάδες ολόκληρες και δεν βγαίνω γιατί δεν γουστάρω καθόλου, μα καθόλου, και όλα είναι ήσυχα, ε μόλις βγω, και είμαι πιο επιρρεπής από ποτέ, να τσουπ κι ένα μήνυμα. Και δεύτερο. Τί ψάχνεις να βρεις όταν όλα, μα όλα έχουν ειπωθεί? Κοιτάζω το ποστ που ετοίμαζα νωρίτερα. Μια φωτογραφία που είχα τραβήξει στο Μαρόκο από κάτι γυναίκες μαζεμένες σε ένα σοκάκι. Κρυφά την τράβηξα, και βράδυ και ένας θεός ξέρει πως βρέθηκα σε μια άσχετη και απόμακρη συνοικία του Μαρακές ένα βράδυ. Και μπορεί να είχα κάτι να πω για αυτές τις γυναίκες αλλά δεν έχει πια σημασία. Σημασία έχει ότι λίγες μέρες πριν είχα αρνηθεί να δω την Καζαμπλάνκα, ναι την ταινία, και τώρα η ίδια πόλη ήταν μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά, και όχι ούτε εκεί θα πήγαινα. Too much. Τελικά η ζωή δεν είναι σαν τις ταινίες. Είναι χειρότερα/καλύτερα. Πιο έντονα τέλοσπάντων. Ωραίο το Μαρόκο δεν λέω, αλλά όταν έφτασα, το μυαλό μου είχε μείνει πίσω. Και η αλλαγή σκηνικού δεν βοηθούσε καθόλου. Το πολύβουο, πολύχρωμο, out-of-travel-zines Μαρακές, η απέραντη και καταπιεστική έρημος, τα μικρά χωριά ανεβαίνοντας στο βουνό, ο Άτλας, τα χιόνια στην κορυφή του. Μόνο όταν έφτασα εκεί, όχι στην κορυφή, δεν-μπόρεσα, αλλά κοντά, ίσα να τρέμω ολόκληρη από το κρύο και ας φορούσα μπουφάν και ας στην έρημο πριν είχε καύσωνα, που πήρα μια κάρτα και έγραψα και είπα σε έναν οδηγό να βεβαιωθεί ότι θα την στείλει. Ήμουν σίγουρη όταν είχε περάσει πια μήνας, ότι δεν την έστειλε και κράτησε τα χρήματα για τα γραμματόσημα για την πάρτη του. Και κάποια στιγμή η κάρτα έφτασε. Νομίζω ήταν εκεί πάνω σε ένα χιονισμένο βουνό της Β.Αφρικής που αποφάσισα ότι δεν-αντέχω-άλλο. Και φυσικά δεν το παραδέχτηκα. Να που ήταν η Καζαμπλάνκα. Ναι, my biggest secret. I am not strong. At all. I crack and very easily so. Ok? Ωραία, να πάω να κοιμηθώ τώρα για να ξυπνήσω αύριο, μια καινούρια μέρα και λοιπές μαλακίες, όπου τίποτα δεν θα αλλάξει και καλύτερα έτσι γιατί η-ρ-ε-μ-ί-α...is precious και επιτέλους. Και να βρω την φώτο που ήθελα και να γράψω και καμιά βλακεία για την διαφορετική κουλτούρα που είναι τόσο εξωτική και παράλληλα τόσο γνώριμη. Ταξίδια my ass. I 've seen enough.

----και φυσικά τέτοια ποστ αφιερώνονται σε όλα τα νυχτοπούλια, στον mickey-dual band που του χάλασα τον κεφτέ όταν σχολίασε κάποια στιγμή στη μαύρη νύχτα και μετά το κατέβασα, στον biribiri-morphine που έγραψε νυχτιάτικα ένα από τα καλύτερα ποστ, καλύτερο και από εκείνο που είχε jeff buckley και όλους που τελείωσαν νωρίς, και στον juiced-crucial που και αυτός το ψάρεψε το παραπάνω κάποια στιγμή γύρω στις 4 και έχει δίκιο ότι όταν νομίζεις ότι δεν έχεις τι να πεις, λες αυτά που θες, καλά τώρα έβαλα και βίντεο για downιάρισμα, πείτε ότι θέλετε ο νοέμβρης μια χαρά μήνας είναι

25 σχόλια:

mickey είπε...

Ε, μια και θα το σβήσεις αύριο, να προλάβω να σου κάνω και κάνα σχόλιο, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

να τ' αφήσεις να σβήνει μονάχο του με τον καιρό αν και αυτά δεν σβήνουνε ποτέ, τα κρατάμε κάπου θαμμένα μέχρι την επόμενη φορά.

Maria Mikro Analogo είπε...

Γιατί πιστεύω πως είναι ό,τι ομορφότερο έχεις γράψει;... Καλημέρες :-)

mickey είπε...

Είσαι το καλύτερο τρολ του κόσμου!

(κι αυτό ένα από τα καλύτερά σου post)

Definitely ;)


Πολλά φιλιά!

fieryfairy είπε...

agapi mou emeis den kanoume mono tipsy, mono drunk (wasted, slaughtered, hammered, smashed etc)

Kai exw mia enstasi: ta taksidia den einai pote enough.

Me arese to post pantws, mi nomizeis:-)

Mporei na sas erthw Xmas

bidibis είπε...

Κερδίσαμε συμπεθέρα κερδίσαμε!!!

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΝΑΚΩΧΗ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Σας αγαπάω όλους παιδιά. Ειλικρινά.

bidibis είπε...

Τέλος ανακωχής.

Ωχ πόντικα, σε σου**οσύναξη πέσαμε - μάλλον είμαστε ανεπιθύμητοι

Η άλλη λέει θα έρθει τα Χριστούγενα!!!

¨Ελα και θα δούμε αν θα σ'αφήσουν τα τανκς.

χιχιχιχι

bidibis είπε...

Τρολίδιο σε ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση.

Σε βλέπω κάπως φορτωμένη. Σε πείραξε μήπως κάποιος s; Θέλεις να ρθω να τον δείρω;

"Ταξίδια my ass. I 've seen enough."

χεχε όταν λες once nixtopouli forever nixtopouli, το ίδιο ισχύει και για τους ταξιδιάρηδες, ταξιδιάρα

Βάζω και στοίχημα ότι ως τα χριστούγεννα θα μας στέλνεις κάρτες από την Αστραλία

τωρα εσύ και ή αλλη η s σοβαρά πίνετε τόσο πολύ; Που τα μάθατε αυτά τα πράγματα, κουρίτσα πράγματα;

Ξέρω το στυλ μου τώρα δεν ταιριάζει στο ύφος του ποστ, αλλά τι να κάνω ρε παιδιά, I is happier than happy

trol είπε...

ελπίζω να μην είναι κολλητικό εξ'αποστάσεως από τον biribiri αλλά οκ δεν μας πειραζει κιόλας και εγω happy είμαι, ω θα εκραγώ από ευτυχία, για κανέναν λόγο, έτσι ξύπνησα, Ο'ΛΕ λέμε, και φτου φτου

λοιπον, επιστροφή μετά το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα χαμουτζίδων με σκοπό να πλήξουν την βου ελλάδα (ω πότε θα γίνουμε αυτόνομο κράτος οεο?)

black punked and juiced

όταν φτάσεις να τα γράψεις, σημαίνει ότι μια χαρά τα χώνεψες, δλδ, γιατρέ θεραπεύτηκα, ΟΛΕ!! :-)

mickey

μην νομίζεις, τέτοια γράφω άνετα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι μετά θα αρχίσεις να σκέφεσαι ότι είμαι το πιο ψυχωτικό, και όχι το πιο καλό, τρολ του κόσμου,
ευχαριστώ για τα καλά λόγια, ΟΛΕ!!!!

μαρία

και εσύ σαν τον μίκευ, αχ δεν πήρατε χαμπάρι που μπλέξατε, αλλά υπάρχει ελπίδα (φυσικά και υπάρχει, εδώ σε πλήρωσε ο ακατανόμαστος) ΟΛΕ!!!

fieryfairy

mono drunk (wasted, slaughtered, hammered, smashed etc)

ΟΛΕ ΛΕΜΕ ΟΛΕ!!! ακριβώς, έλα εσύ χριστούγεννα και θα γίνουν όλα τα παραπάνω και θα βάλουμε όλα το μαγαζί να παίζει sex u, marry u, throw u off the cliff και θα είναι ωραία λεμε

για τα ταξίδια δες παρακάτω

biribiris

:)
ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!!
σιγά μην κοιτάξουμε τώρα να ταιριάζουμε και τις απαντήσεις αρμονικά και με το νόημα του ποστ, ΚΑΤΩ Η ΤΡΙΤΗ ΔΕΣΜΗ και η ανάλυση κειμένων, αρχαίων, νέων και ονλάιν (εεε οκ έπεσε, τεσπα)

κρατάω το ότι διατίθεσαι για προσωπικός μπράβος, θα το χρειαστώ κάποια στιγμή, δεν μπορεί

και ω λαλαλαλα τα ταξίδια, τι κατάρα και τι ωραίο πράγμα, φυσικά και φεύγω σε λίγες μέρες και για λίγες μέρες σε ξένερωτο μέρος, δεν πειράζει όμως, αλλά ξαναφεύγω μετά αλλά για λίγο περισσότερες μέρες και σε λίγότερο ξενέρωτο μέρος και κυριολεκτικά το μόνο που έχω να πω είναι ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :-)

Maria Mikro Analogo είπε...

χαχαχαχαχαχα! Για μια ελπίδα ζούμε trol :-Ρ Καλημέρες :-)

trol είπε...

α
και που σαι τρολλ
ο μίκευ λέει ότι είμαι καλύτερο τρολ απο σένα :p

Ανώνυμος είπε...

Αστον να λεει τρολ...μην τον πιστευεις!!!!

mickey είπε...

Καλημέρα, πολυαγαπημένο μου τρολ!

(και μακράν καλύτερο από όλα τα... υπόλοιπα βεβαίως βεβαίως :)))

mickey είπε...

Και κάτι σχετικά με ένα (ίσως δευτερεύον) "ζήτημα" από το κείμενο του υπέροχου post:

Όταν αγχώνεσαι στα ταξίδια πως πρέπει να δεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα (πόλεις, αξιοθέατα και γενικότερα οτιδήποτε "must see" υπάρχει σε ταξιδιωτικούς οδηγούς ή έστω στις προσωπικές εκ των προτέρων προτιμήσεις μας), μάλλον αυτό δεν επιδρά και τόσο... θετικά ;)

Απεναντίας η μεγάλη χαρά του ταξιδιού (για μένα τουλάχιστον) είναι να ανακαλύπτεις μέρη που δε φανταζόσουν, φαινόμενα που δεν υποψιαζόσουν και κυρίως "μαγικές στιγμές" που σου μιλάνε στην καρδιά και φαίνεται πως "φτιάχτηκαν" ειδικά για να τις ζήσεις ο/η ίδιος/α εκείνη την ώρα στον συγκεκριμένο τόπο.

Άλλωστε ο κόσμος είναι μικρός πλέον και μπορεί κανείς να πάει ξανά και ξανά σε κάποιο μέρος μέχρι να το... εξαντλήσει - ακόμα και αν αναφερόμαστε σε "μοναδικά" live events, όπως π.χ. συναυλίες ή τελετές ολυμπιακών αγώνων και άλλων διοργανώσεων, είναι βέβαιο πως στο μέλλον όλο και για κάποια ευκαιρία θα μας δοθεί για να ζήσουμε κάτι καλύτερο.


Αλλά κάθε φορά έχει τη δική της, μοναδική αξία!

(όπως και κάθε... τρολ φυσικά :)))

trol είπε...

μίκευ

εδώ είχα αρχίσει να λέω τι πιστεύω για τα ταξίδια, άλλα τόσα και περισσότερα έχω να πω, μεγάλο θέμα και ΚΑΙ αυτό πρέοει να αναλυθεί :-)

trol είπε...

wow

it worked again

2/2

mickey είπε...

Έξοχα!

Πάμε... Ισλανδία λοιπόν ;)

Μπορούμε και με το δικό μας κάρο!

(κατά φοβερή σύμπτωση πριν μια βδομάδα έπεσα πάνω στο site με τα φέρι της Smyril Line που πάνε από Ηπειρωτική Ευρώπη σε Φερόες και Ισλανδία)


Είσαι και... Σκανδιναβολάγνα, οπότε... φύγαμε!

bidibis είπε...

Αμάν βρε τρολ με τα λινκς! Φτάνει πια μας έχεις ζαλίσει. Δε βαριέσαι συνέχεια να ψάχνεις στο google τα href <>TEXT κτλ;

fantasma είπε...

Αυτό με τα ταξίδια πια..
Κι εγώ έτσι νιώθω, ότι τί άλλο να δεις, που δεν ταξίδεψα όσο εσύ.

Μία γνωστή όμως μόλις ήρθε από Δανία και μας έλεγε πόσο ωραία ήταν. Κι εγώ ήξερα από την αρχή ότι θα περνούσε ωραία γιατί τα είχα ακούσει ξανά!

Να σου πω και κάτι scary: αυτές τις 2 φορές που ανέβηκα στη λεβεντογέννα S ένιωθα σαν κανονικό ταξίδι! Ηρεμία και χαρά!

trol είπε...

φάντασμα

σου απαγορεύονται με διαταγή(!!) ιατρού τα ταξίδια έτσι κι αλλιώς, από τώρα δια ροπάλου κι από εμένα γιατί αγαπητή δεν είναι πράματα αυτά τα συνομωτικά που αντελήφθη (φακ ορθόγκραφι οκ?) ότι ήρθατε να κάνετε στην λεβεντογέννα S, δεν γνωρίζω σε τι παράνομο κύκλωμα είστε μπλεγμένη αλλά οι τελευταίες κινήσεις σας ήταν πολύ ύποπτες!! και διαπιστώνω τις διασυνδέσεις και με την μαφία καθώς βρίσκεται η όλη οικογένεια μπλεγμένη σε συνομωσία
και πάρε δώσε με eor ---αλλά χαχαχα να σαι καλά, γέλασα πολύ όταν τα διάβαζα

bidibis

τι να σε πω τώρα κι εσένα, σ' ασκάθκα να με κασμερεύ'ς και να σε κασμερεύω, μην παρεξηγηθείτε μεσιέ με το 'ασκάθκα', συνώνυμο του 'θαραπάφκα' είναι, έτσι για να μην ξεχνάμε και τα μαθήματα

μικευ

με φέρι να πάτε εσείς κύριε που γίνεται της τρελής επάνω, να μου υποσχεθείτε όμως ότι θα κρατήσετε την προσωπική σας κατανάλωση αλκοόλ σε χαμηλά επίπεδα γιατί η βόρεια θάλασσα είναι λίγο κρύα αν πέσετε μέσα και επειδή εγώ θα έχω φτάσει ήδη ισλανδία και θα σας περιμένω, να μην φτάσετε κρυωμένος κτλ, ε δεν λέει, εκτός κι αν σας βουτήξω μετά σε κανένα γκέιζερ να συνέλθετε, καλά όλόκληρο σενάριο, όχι φέρι!! όχι σκανδιναβικό φέρι τέλοσπαντων
...γιατί κρίμα είναι, θα φάω όλα τα λεφτά σε μπίρες και πριν καν φτάσω

trol είπε...

!!!!!
hhmmmm to 'bidibis' που έγραψα επάνω ήταν όρθογραφικό λάθος και δεν πρόκειται να επαναληφθεί

bidibis είπε...

Αυτό το φάντασμα λέει φοβερά ανέκδοτα. ρε συ που το έκρυβες τόσο καιρό; Γέλασα πάρα πολύ.

Ειδικα΄αυτό το λεβεντοwhat? ήταν όλα τα λεφτά

λολολολολολολλολολ

όχι δεν έκανες λάθος. Με τη νέα γραμματική έτσι όπως το γραψες είναι

cindaki είπε...

...ο καλύτερος...

bidibis είπε...

Ώι μπρε, στριμώχτηκα ανάμεσα στ'ς s. Δυο σhαπάν και μια σhακάτ

Κάτσε να κάνουμε ένα σχόλιο να πάρουμε λίγουν αγέρα

trol είπε...

ante pame se allo post